Meld dig ind

Hvis du vil udvide din horisont og styrke dine relationer?

I netværket møder du en regnbue af lokalt engagerede mennesker fra forskellige brancher. Vel at mærke på tværs af privat og offentlig sektor.

På møderne går vi både i Kansas-tøj, jakkesæt og stiletter. Eller med baseballkasket og sneakers, for den sags skyld.

94
Medlemmer
32
Afholdte møder
Bliv medlem

Vi samler hele Helsingør

Der er plads til dig som chef eller beslutningstager, uanset vinklen på din interesse i hele Helsingør.

Det er nemlig den lokale interesse, som binder os sammen og karakteriserer relationerne i netværket.

Du skal ikke regne med, at vi sætter emner som kanvas salg eller stresshåndtering på agendaen, selvom du nok skal finde medlemmer, der ved en masse om det. Netværkets temaer tager udgangspunkt i aktuelle dagsordener eller cases, som peger ind i fremtidens Helsingør.

Filosofien er, at det som er godt for hele Helsingør, også er godt for din virksomhed.

Netværksmedlemmer

Netværkets medlemmer mødes på tværs af brancher og sektorer med det overordnede fælles formål at samle hele Helsingør. Vi tror på, at der for en by som Helsingør og dens opland er opgaver og udfordringer, som vi bedst løser i samarbejde. Og hvad der tjener hele Helsingørs interesser, tjener også medlemmernes.

Et netværk for erhvervsledere og beslutningstagere i hele Helsingør. Vi mødes seks morgener om året til store temamøder med tid og plads til både netværkeri, keynote speaks, paneldebatter, sparring og gruppearbejde.

Du melder dig ind for et år ad gangen og bestemmer selv, hvor mange møder du deltager i. Er du forhindret i at deltage, kan du give pladsen til en kollega. Som medlem kan du gratis invitere en ny gæst med til hvert møde.

At samle hele Helsingør

Men hvad vil det sige, “at samle hele Helsingør”? Jo, for at forstå vores mission, hjælper det at kende netværkets historie, som begyndte i 2014. En voksende kreds af byens erhvervsprofiler, kommunale chefer og byrådspolitikere følte sig fanget i den negative fortælling, byen gennem en lang årrække havde skabt om sig selv. En fortælling som begyndte i kølvandet på lukningen af Helsingør Værft, så langt tilbage som i 1983.

Det var som om, at byen havde svært ved at finde sig selv i det tomrum, som lukningen medførte. Hvem skulle nu sætte kursen? Hvilken identitet skulle byen nu have? Samtidig skød alle på alle og tonen var negativ. Byen talte sig selv ned fra alle sider og spiralen var nedadgående.

Kredsen bag netværket var enige om, at der var brug for at kickstarte en positiv opadgående bevægelse. En ny start, hvor samtalen tog udgangspunkt i at glasset var halvt fyldt snarere en halvt tomt. Hvor byens fordele og potentialer blev fremhævet. Hvor fokus var på win-win med dialog på tværs i en konstruktiv tone.

Svaret på udfordringerne blev stiftelsen af Vi samler hele Helsingør, som Tino Jønsson tog initiativ til. Med støtte fra et advisory board udpeget blandt netværkets medlemmer, har Tino drevet netværket alene frem til 2019, hvor Aslak Gottlieb trådte ind som partner. De to driver nu netværket sammen.

Kan jeg blive medlem?

Det korte svar er: Ja, hvis du er erhvervsleder eller beslutningstager i en lokal virksomhed eller organisation.

Det lidt længere svar er, at du også er velkommen, selvom din virksomhed eller organisation ligger uden for hele Helsingør. Flere medlemmer er ansat i andre byer, men er bosiddende eller på anden måde engageret i Helsingør og ønsker at være en del af et stærkt, lokalt fællesskab.

Hvordan bliver jeg medlem?

Det er meget enkelt – klik her

Kan jeg pause mit medlemskab?

Ja, vi er fleksible. Kontakt Tino Jønsson via mail: tino@visamler.dk

Kan jeg blive medlem som enkeltmandsvirksomhed?

Selvfølgelig – og du er ikke alene …

Netværkets sammensætning af medlemmer er både bred og dyb. Der deltager ledere fra både små, mellemstore og store virksomheder. Foruden ledere fra Helsingør Kommune, Byrådet, kulturområdet, uddannelsessektoren med mere.

Tilmeld dig her

Advisory board

Som medlem kan du altid komme i direkte kontakt med Tino Jønsson og Aslak Gottlieb. De har som netværksledere det fulde ansvar for alle møder og aktiviteter i Vi samler hele Helsingørs navn.

Men du kan også prikke medlemmerne i advisory boardet på skulderen. Seks gange om året mødes boardet med netværkslederne for at evaluere aktiviteterne i netværket og udstikke retningslinjer for den kommende tid.

Når der skal uddeles midler fra Madspildsfonden, er det advisory boardet som vælger blandt de ansøgninger, som er kommet ind.

Vi udvælger medlemmerne i advisory boardet bredt, så flest mulige brancher på tværs af sektorer er repræsenteret. Medlemmerne deltager på frivillig basis.

Advisory boardet består af:

Bo Larsen, installatør og direktør for Sydkystens EL

Peter Fugl, kommerciel chef for Helsingør Dagblad

Jonathan Abel, partner i a-round

Kim Backe, citykoordinator i Helsingør Handel

Marianne Bach Jensen, erhvervsrådgiver i Danske Bank

Michael Casparij, konsulent og indehaver af CASPARIJ – kultur, branding & strategi

Randi Sveistrup, centerchef i Helsingør Kommune

Kari Jørgensen, skoleleder på Helsingør Skole

 

I nogle tilfælde sender virksomhederne en anden repræsentant fra ledelsen end de nævnte ovenfor.

Gæstetilmelding

Er du nysgerrig….
Men mangler grundlaget for at træffe beslutning om medlemskab, kan du her tilmelde dig til et enkelt møde.

Prøv netværket, inden du forpligter dig til medlemskab for 12 mdr.

DKK 995,00

 

Medlemskab

Et medlemskab er gældende for en 12 måneders periode, svarende til 6 møder.

Prisen dækker stor morgenmadsbuffet, konferencefaciliteteter, oplægsholdere, kontakt til øvrige ledere, materialer m.m.

DKK 4.950,00/år

 

Intro-medlem

Inkluderer det samme som et fuldt medlemsskab.

Er din virksomhed flyttet til hele Helsingør eller har du startet ny virksomhed op inden for det sidste år, kan du blive medlem det første år for halv pris. Ønsker du herefter at fortsætte dit medlemskab, bliver det til fuld pris.

DKK 2.475/første år*

Kommende møder

Som medlem er du automatisk tilmeldt møderne. Er du forhindret i at komme, kan du tilbyde pladsen til en kollega. Melder du rettidigt afbud, donerer du gennem Madspildsfonden automatisk 100 kr. til velgørende formål i vores lokalområde.

OBS – vi har været nødsaget til at aflyse møder under corona-krisen. Som medlem bliver du dog ikke snydt for noget. Vi udvider din igangværende medlemsperiode, så det svarer til antallet af møder, du har betalt for.

Tirsdag d. 12/10/2021, kl. 7-10 - Forsyning Helsingør

OBS! Nyt tema: Fremtidens arbejdsplads

Vi besøger Forsyning Helsingør i deres nye, prisbelønnede domicil på Energivej. Temaet for mødet er fremtidens arbejdsplads. Med udgangspunkt i erfaringerne under corona-krisen bliver vi sammen klogere på, hvad der skal til for at skabe fremtidens fedeste arbejdspladser, så vi på den måde gør hele Helsingør til et endnu mere attraktivt sted at søge job.

Bemærk: Efter mødet bliver der mulighed for rundvisning på området, herunder kraftvarmeværket.

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 7/12/2021, kl. 7-10 - Konventum

Amazon kommer!

Ulven kommer 😲 Internettet ruinerer de lokale butikker 😓 Det har vi i al fald hørt så mange gange før. Butiksdøden viser da også sit grimme fjæs en gang i mellem i hele Helsingør, selvom det ikke har været så slemt, som det blev spået 🤞 Men nu er det alvor. Verdens største platform for internethandel er rykket ind i Sverige. Dermed har de banet vejen for sit eget indtog på også det danske marked.

Se agenda her …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 18/01/2022, kl. 7-10 - Sted endnu ikke fastlagt

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 22/03/2022, kl. 7-10 - Laden, Vapnagaard

Socialt entreprenørskab og CSR: Hvordan udnytter vi hinandens potentialer på tværs af sektorer? 
Det er naturligvis to forskellige ting, når vi taler om social entreprenørskab og CSR. Men mon ikke, at vi kan skabe konstruktive sammenhænge, hvis vi kombinerer de to begreber under samme tema?

Det tror vi på og har derfor inviteret en række aktører til et møde, hvor du som deltager kommer op af stolen og rundt i salen for at møde en vifte af spydspidser i begge kategorier af virksomheder og organisationer.

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 31/05/2022, kl. 7-10 - Kronborg

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 30/08/2022, kl. 7-10 - Sted endnu ikke fastlagt

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 11/10/2022, kl. 7-10 - Sted endnu ikke fastlagt

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 6/12/2022, kl. 7-10 - Sted endnu ikke fastlagt

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Forrige Møder

Tirsdag d. 31/08/2021 - Helsingør Musikskole og Skolen i Bymidten
Tirsdag d. 15/06/2021 - Værftets Madmarked
Tirsdag d. 6/10/2020 - Erhvervsskolen UNORD
Tirsdag d. 1/9/2020 - Værftets Madmarked
Tirsdag d. 9/6/2020 - Danske Bank og Spar Nord
Tirsdag d. 28/1/2020 - Den Internationale Højskole
Tirsdag d. 3/12/2019 - Kulturværftet
Tirsdag d. 8/10/2019 - Konventum
Onsdag d. 28/8/2019 - ForSea
Tirsdag d. 18/6/2019 - Trelleborg SS
Tirsdag d. 9/4/2019 - Strandhotel Marienlyst
Tirsdag d. 29/1/2019 - M/S Museet for Søfart
Tirsdag d. 27/11/2018 - Konventum
Tirsdag d. 28/08/2018 - Konventum
Tirsdag d. 12/06/2018 - Marienlyst Strandhotel
Tirsdag d. 10/04/2018 - Marienlyst Strandhotel
Tirsdag d. 23/01/2018 - Konventum
Tirsdag d. 28/11/2017 - Konventum
Tirsdag d. 10/10/2017 - Marienlyst Strandhotel
Tirsdag d. 29/08/2017 - Comwell Borupgaard
Tirsdag d. 20/06/2017 - Comwell Borupgaard
Tirsdag d. 28/03/2017 - Marienlyst Strandhotel
Tirsdag d. 24/01/2017 - Marienlyst Strandhotel