Meld dig ind

Hvis du vil udvide din horisont og styrke dine relationer?

I netværket møder du en regnbue af lokalt engagerede mennesker fra forskellige brancher. Vel at mærke på tværs af privat og offentlig sektor.

På møderne går vi både i Kansas-tøj, jakkesæt og stiletter. Eller med baseballkasket og sneakers, for den sags skyld.

118
Medlemmer
23
Afholdte møder
Bliv medlem

Vi samler hele Helsingør

Der er plads til dig som chef eller beslutningstager, uanset vinklen på din interesse i hele Helsingør.

Det er nemlig den lokale interesse, som binder os sammen og karakteriserer relationerne i netværket.

Du skal ikke regne med, at vi sætter emner som kanvas salg eller stresshåndtering på agendaen, selvom du nok skal finde medlemmer, der ved en masse om det. Netværkets temaer tager udgangspunkt i aktuelle dagsordener eller cases, som peger ind i fremtidens Helsingør.

Filosofien er, at det som er godt for hele Helsingør, også er godt for din virksomhed.

Netværksmedlemmer

Netværkets medlemmer mødes på tværs af brancher og sektorer med det overordnede fælles formål at samle hele Helsingør. Vi tror på, at der for en by som Helsingør og dens opland er opgaver og udfordringer, som vi bedst løser i samarbejde. Og hvad der tjener hele Helsingørs interesser, tjener også medlemmernes.

Et netværk for erhvervsledere og beslutningstagere i hele Helsingør. Vi mødes seks morgener om året til store temamøder med tid og plads til både netværkeri, keynote speaks, paneldebatter, sparring og gruppearbejde.

Du melder dig ind for et år ad gangen og bestemmer selv, hvor mange møder du deltager i. Er du forhindret i at deltage, kan du give pladsen til en kollega. Som medlem kan du gratis invitere en ny gæst med til hvert møde.

At samle hele Helsingør

Men hvad vil det sige, “at samle hele Helsingør”? Jo, for at forstå vores mission, hjælper det at kende netværkets historie, som begyndte i 2014. En voksende kreds af byens erhvervsprofiler, kommunale chefer og byrådspolitikere følte sig fanget i den negative fortælling, byen gennem en lang årrække havde skabt om sig selv. En fortælling som begyndte i kølvandet på lukningen af Helsingør Værft, så langt tilbage som i 1983.

Det var som om, at byen havde svært ved at finde sig selv i det tomrum, som lukningen medførte. Hvem skulle nu sætte kursen? Hvilken identitet skulle byen nu have? Samtidig skød alle på alle og tonen var negativ. Byen talte sig selv ned fra alle sider og spiralen var nedadgående.

Kredsen bag netværket var enige om, at der var brug for at kickstarte en positiv opadgående bevægelse. En ny start, hvor samtalen tog udgangspunkt i at glasset var halvt fyldt snarere en halvt tomt. Hvor byens fordele og potentialer blev fremhævet. Hvor fokus var på win-win med dialog på tværs i en konstruktiv tone.

Svaret på udfordringerne blev stiftelsen af Vi samler hele Helsingør, som Tino Jønsson tog initiativ til. Med støtte fra et advisory board udpeget blandt netværkets medlemmer, har Tino drevet netværket alene frem til 2019, hvor Aslak Gottlieb trådte ind som partner. De to driver nu netværket sammen.

Kan jeg blive medlem?

Det korte svar er: Ja, hvis du er erhvervsleder eller beslutningstager i en lokal virksomhed eller organisation.

Det lidt længere svar er, at du også er velkommen, selvom din virksomhed eller organisation ligger uden for hele Helsingør. Flere medlemmer er ansat i andre byer, men er bosiddende eller på anden måde engageret i Helsingør og ønsker at være en del af et stærkt, lokalt fællesskab.

Hvordan bliver jeg medlem?

Det er meget enkelt – klik her

Kan jeg pause mit medlemskab?

Ja, vi er fleksible. Kontakt Tino Jønsson via mail: [email protected]

Kan jeg blive medlem som enkeltmandsvirksomhed?

Selvfølgelig – og du er ikke alene …

Netværkets sammensætning af medlemmer er både bred og dyb. Der deltager ledere fra både små, mellemstore og store virksomheder. Foruden ledere fra Helsingør Kommune, Byrådet, kulturområdet, uddannelsessektoren med mere.

Tilmeld dig her

Advisory board

Som medlem kan du altid komme i direkte kontakt med Tino Jønsson og Aslak Gottlieb. De har som netværksledere det fulde ansvar for alle møder og aktiviteter i Vi samler hele Helsingørs navn.

Men du kan også prikke medlemmerne i advisory boardet på skulderen. Seks gange om året mødes boardet med netværkslederne for at evaluere aktiviteterne i netværket og udstikke retningslinjer for den kommende tid.

Når der skal uddeles midler fra Madspildsfonden, er det advisory boardet som vælger blandt de ansøgninger, som er kommet ind.

Vi udvælger medlemmerne i advisory boardet bredt, så flest mulige brancher på tværs af sektorer er repræsenteret. Medlemmerne deltager på frivillig basis.

Advisory boardet består af:

Annette Sørensen, direktør i VisitNordsjælland

Bo Larsen, installatør og direktør i Sydkystens EL

Christina Papsø Weber, sekretariatsleder i Helsingør Kommune

Dorthe Carlsen, direktør på Helsingør Dagblad

Jonathan Abel, partner i a-round

Kim Backe, indehaver af Backe Vin

Marianne Bach Jensen, erhvervsrådgiver i Danske Bank

Michael Casparij, konsulent og indehaver af CASPARIJ – kultur, branding & strategi

Randi Sveistrup, centerchef i Helsingør Kommune

 

I nogle tilfælde sender virksomhederne en anden repræsentant fra ledelsen end de nævnte ovenfor.

Gæstetilmelding

Er du nysgerrig….
Men mangler grundlaget for at træffe beslutning om medlemskab, kan du her tilmelde dig til et enkelt møde.

Prøv netværket, inden du forpligter dig til medlemskab for 12 mdr.

DKK 995,00

 

Medlemskab

Et medlemskab er gældende for en 12 måneders periode, svarende til 6 møder.

Prisen dækker stor morgenmadsbuffet, konferencefaciliteteter, oplægsholdere, kontakt til øvrige ledere, materialer m.m.

DKK 4.950,00/år

 

Kommende møder

Som medlem er du automatisk tilmeldt møderne. Er du forhindret i at komme, kan du tilbyde pladsen til en kollega. Melder du rettidigt afbud, donerer du gennem Madspildsfonden automatisk 100 kr. til velgørende formål i vores lokalområde.

Tirsdag d. 03/12/2019, kl. 7-10 - Kulturværftet ( Læs mere )

Frivillige – nu og i fremtiden

Kultur er en af de vigtigste værdiskabende elementer i hele Helsingør, siden værftet indstillede sin produktion. Den historie behøver vi ikke at gentage her. I stedet kigger vi på frivillighed som et af de vigtige del-elementer, der skal være tilstede i en by som vores, for at kulturen kan trives og udvikle sig. Udgangspunktet bliver aktuelt, men vi kigger også ind i fremtiden og søger svar på spørgsmålet: Hvad skal der til, for at vi kan opretholde og måske endda øge niveauet af frivillige, når næste generation skal tage over? Bare rolig. Som deltager bliver du ikke bedt om at melde dig til en opgave eller et udvalg. Meeeeeen. Vi kan da ikke udelukke, at du går fra mødet med inspiration til at gøre det. Og hvem ved? Måske også en håndfuld idéer til, hvordan du får fænomenet frivillighed til at hænge sammen med dit professionelle virke.

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 28/01/2020, kl. 7-10 - Den Internationale Højskole (Læs mere)

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 31/03/2020, kl. 7-10 - ``DEN NYE`` Skolen i Bymidten (Læs mere )

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 26/05/2020, kl. 7-10 - Værftets Madmarked (Læs mere )

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 25/08/2020, kl. 7-10 - Helsingør Golf Club (Læs mere )

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Tirsdag d. 06/10/2020, kl. 7-10 - Sted endnu ikke fatslagt (Læs mere )

Agenda er endnu ikke fastlagt. Vi planlægger møderne hen ad på vejen, så temaerne er aktuelle. Gode forslag er altid velkomne …

Meld afbudTilmeld dig som gæst

Forrige Møder

Tirsdag d. 8/10/2019 - Konventum
Onsdag d. 28/8/2019 - ForSea
Tirsdag d. 18/6/2019 - Trelleborg SS
Tirsdag d. 9/4/2019 - Strandhotel Marienlyst
Tirsdag d. 29/1/2019 - M/S Museet for Søfart
Tirsdag d. 27/11/2018 - Konventum
Tirsdag d. 28/08/2018 - Konventum
Tirsdag d. 12/06/2018 - Marienlyst Strandhotel
Tirsdag d. 10/04/2018 - Marienlyst Strandhotel
Tirsdag d. 23/01/2018 - Konventum
Tirsdag d. 28/11/2017 - Konventum
Tirsdag d. 10/10/2017 - Marienlyst Strandhotel
Tirsdag d. 29/08/2017 - Comwell Borupgaard
Tirsdag d. 20/06/2017 - Comwell Borupgaard
Tirsdag d. 28/03/2017 - Marienlyst Strandhotel
Tirsdag d. 24/01/2017 - Marienlyst Strandhotel