Skip to main content
AgendaMøder

Mød Årets Håndboldtræner 2018 og lær at sætte et hold, der performer

Keynote ved Ian Marko Fog, cheftræner for Team Sydhavsøerne, Årets Håndboldtræner 2018. Oplæg og proces ved selvstændig ledelseskonsulent Troels Gottlieb, phd. i personlighed og ledelseseffektivitet

Medmindre … Nej, lad os tage den uden forbehold: Næste møde i netværket nærmer sig. Vi glæder os til at se alle igen og være fysisk sammen!

På Værftets Madmarked er det heldigvis meget nemt at afvikle et større møde som vores og holde afstand samtidig.

Udover samværet med resten af netværket, kan du denne gang se frem til et møde, som handler om hvordan du gennem bevidst teamsammensætning vitaliserer samarbejdet mellem medarbejderne og giver dem de bedste vilkår for at udføre deres arbejde.

… du kommer helt ind og røre ved kernen af din organisation: sammensætningen af dine medarbejdere.

Troels Gottlieb, phd. i Personlighed og Ledelseseffektivitet, styrer dagens gruppearbejde
Morgenmaden kan du også glæde dig til. Den står Værftets Madmarked nemlig for. Så er vi sikre på variation og finesse i menuen, som forskellige stadeholdere bidrager til.

Agenda: Trænerens gode råd til at sætte et hold, der performer

  • Netværk og lækker morgenmad
  • Keynote v/Ian Marko Fog, cheftræner i Team Sydhavsøerne, Årets Håndboldtræner 2018
  • Oplæg og proces v/Troels Gottlieb, phd. i Personlighed og Ledelseseffektivitet

Ian og Troels kender hinanden fra ungdomsårene som elitespillere i VSH. Mens Ian valgte at fortsætte sin håndboldkarriere, har Troels efter nogle år som elitetræner indstillet den og bruger nu ballasten som ledelsesrådgiver. Blandt andet har han udgivet bogen Håndbold og ledelse med interviews af store, danske håndboldkoryfæer gennem tiden.

Ian inspirerer os med fortællinger og analyser fra sin verden til at reflektere over, hvordan vi besætter de rigtige pladser med de rigtige personer i vores virksomheder og organisationer, særligt med særligt fokus på at få de yderste mandater på holdet til at fungere.

Adressen er: Ny Kronborgvej 2. Husk at stille P-skiven. Det er gratis at parkere i tre timer.

7:00-8:00   Netværk og morgenmad
8:00-8:30   Keynote v/Ian Marko Fog
8:30-9:45   Oplæg og proces v/Troels Gottlieb
9:45-10:00 Tak for i dag og netværk

I gruppearbejdet leder Troels Gottlieb os på baggrund af sin viden om personlighedstest, rekruttering, team-sammensætning og ledelse gennem en proces, så du kommer helt ind og røre ved kernen af din organisation: sammensætningen af dine medarbejdere.

Læs Troels’ råd på Planet Business til at sammensætte et stærkt team