Skip to main content
AgendaMøderNetværk

Det hele starter med mad

Af 19/04/2022august 11th, 2022Ingen kommentarer

Mød fremtidsforsker og lokale fødevareproducenter fra hele Nordsjælland.

Netværksmøde på Flynderupgård, tirsdag den 30. august 2022, kl. 7-10.

På dette møde kommer vi med bud på, hvordan vi ved at investere i vores lokale fødevareproduktion understøtter en positiv finansiel spiral, hvor pengene bliver i området op til tre-fire gange længere end ved konventionelle indkøbs- og produktionsmønstre.

Det hele starter altså med mad. Til morgenbuffeten har vi derfor inviteret en række nordsjællandske fødevareproducenter et høstmarked i Længen på Flynderupgård. Fra deres boder forsyner vi os med et sundt og lækkert, lokalt frembragt morgenfoder til kaffen, der naturligvis også er lokalt ristet. 

Vores keynote speaker, Nils Elmark, er fremtidsforsker og forfatter. Til daglig arbejder han med fintech i London, men bor i Helsingør. Vi har lokket Nils til at forlænge sin weekend i Danmark helt frem til tirsdag morgen, så han kan fortælle os om opblomstringen af lokale fødevareproducenter i oplandet til den engelske hovedstad. Gennem netværk og inkubationer begynder producenter at etablere sig med egen møntfod og etablere, nå ja, fødekæder fra jord til bord. Nils hjælper os gennem spændende cases til at forstå, hvorfor ”det hele starter med mad”.

På mødet bliver vi også vist rundt på den gamle lystgård og slutter af med netværk i herskabsstuerne og prydhaven.

Kl. 7:00 Høstmarked.
Smagen af Nordsjælland. Dagens buffet sætter vi sammen af friskproducerede fødevarer fra lokale producenter. Vi spiser ved langborde i længen.

Kl. 8:00 Velkomst og morgensang.
Tino og Aslak byder velkommen. Nogen andre synger for …

Kl. 8:05 Det hele starter med mad.
Keynote på dansk v/Nils Elmark, fremtidsforsker med speciale i fintech og forfatter til bla. bogen The New Local Economy – How the future’s big businesses will grow out of small communities

Kl. 8:35  Spørgsmål fra salen

Kl. 8:45  Kongernes Nordsjælland.
Det grønne spisekammer v/Michael Gyldendal, leder af Flynderupgård

Kl. 8:55  Walk and Talk
Guided havevandring på Flynderupgård v/Michael Gyldendal

Kl. 9:10  Netværk
Kaffe og gruppeopgaver i herskabsstuerne

Kl. 9:45  Samling

Kl. 10:00 Slut

Dagens keynote speaker hedder Nils Elmark. Han er forfatter og fremtidsforsker. Læs mere på INCEPCION