Skip to main content
AgendaMøderNetværk

”Jeg begyndte som avisdreng og blev hurtigt millionær… ”

Af 19/03/2024marts 20th, 2024Ingen kommentarer

Netværksmøde i Kulturhus Nordvest, Abildgaardsvej 2, Helsingør
Tirsdag den 28. maj 2024, kl. 7-10 (9:45)

Dette møde handler om unges første møde med arbejdsmarkedet og vi garanterer højere troværdighed end titlen antyder. Vi har nemlig inviteret Aspiranterne, Boliggaarden, SSP, Ungeenheden i Helsingør Kommune og Mind your own business til, sammen med de unge selv, at fortælle om deres arbejde.

Det viser sig nemlig, at småjobs for unge er med til at danne deres karakter og gøre den forskel, som forældre og skole ikke har formået. Men også for arbejdsgiverne, kan der være gevinster forbundet med at ansætte unge i mindre jobs.

De fem organisationer er specialiserede særligt på området med udsatte unge. Fra hver deres position kommer de med konkrete tilbud om hjælp. Både til at komme i gang med at ansætte unge i småjobs – og til at fastholde de nye medarbejdere.

Mødet foregår i det relativt nyåbnede Kulturhus Nordvest. Som sædvanligt er morgenmaden kl. 7-8 frembragt af lokale producenter. I stedets ånd spiser vi den ved langborde inden daglig leder, Kenneth Friis Horsbrugh, byder velkommen med morgensang som optakt til dagens tema.

Program:

7:00           Morgenmad (ankom senest 7:45)
8:00           Velkomst med morgensang v/Kenneth Friis Horsbrugh
8:05           Nyt i netværket v/Tino og Aslak
8:10           Korte oplæg med

  • Aspiranterne
  • Boliggaarden
  • SSP
  • Ungeenheden i Helsingør Kommune
  • Mind your own business

8:30           Cafémøder med nøglemedarbejdere, unge og virksomhedsledere
9:30           Opsamling
9:45           Dagsorden slutter – netværk
10:00         Mødet slutter endeligt

”Jeg begyndte som avisdreng og blev hurtigt millionær …” Sådan synger Buster Larsen med djærv og tillagt amerikansk accent. Året er 1955 og teksten stammer fra den satiriske vise ”Onkel fra Minnesota”. Onkel er en gennemført utroværdig karakter, som vender hjem fra USA og hævder at have tjent penge nok til at købe Sverige tilbage til Danmark. På dette møde garanterer vi højere troværdighed. Vi har nemlig inviteret Aspiranterne, Boliggaarden, SSP, Ungeenheden og Mind your own business til at fortælle om deres bund seriøse arbejde med målgruppen.