Skip to main content
Netværk

HEJA SVERIGE!

NETVÆRKSMØDE ONSDAG DEN 28. AUGUST 2019, KL. 7-10 PÅ H-H FÆRGEOVERFARTEN MED FORSEA

Hinsidan. Så tæt på og alligevel langt væk. Svenskerne. Lige der, på den anden side af Sundet. 20 minutters sejlads. Tættere på end vores egen hovedstad, hvortil mange pendler fra hele Helsingør hver dag.

Men hvem er svenskerne egentlig? Hvor godt kender vi dem? Hvad har vi til fælles og  hvad adskiller os? Hvad kan vi lære af broderfolket og hvordan udnytter vi bedre den unikke geografiske position som brohovedet til Sydsverige?

De spørgsmål forsøger vi at besvare på dette møde, som foregår på ForSeas eldrevne færgeoverfart til Helsingborg. Til at hjælpe os har vi aftalt med den prisbelønnede fotograf, Lars Bech, at han viser os billeder fra andra sidan.

I 2007 flyttede Lars med hele sin familie til Sverige og har boet der siden. Sit kendskab til folkesjælen i Skåne, har han tidligere blandt andet fortalt om i Temalørdag på DR2. Lars fortæller nemlig ikke kun med billeder. Men også live som entertainer og kommentator på kulturelle og sportslige events.

AGENDA
Cirkatider og med forbehold for mindre ændringer

7:00
Morgenmad og netværk – nærmere info følger om påmønstring af færgen

8:00
Velkomst, icebreaker og nyheder i netværket

8:15
Mellem Preben Elkjær og Zlatan – Guldbajere og Mellanöl … Visuelt talkshow om kulturforskelle og fordomme mellem danskere og svenskere v/fotograf og udlandsdansker Lars Bech

8:45
Gruppearbejde: Skab relationer på tværs af Sundet

9:15
Dansk-svensk panel: Broderfolk – også i erhvervslivet

9:45
Netværk

10.00
Afmønstring