Skip to main content

Meld afbud

Vi vil helst have at du deltager, men er du overbooket og kan din kollega ikke deltage istedet for dig...

Meld afbud og støt en god sag!
Madspildsfonden er navnet på en ordning i netværket, som motiverer medlemmerne til at huske afbud ved møderne. For hvert rettidigt afbud donerer vi 100 kr. til “fonden”. Pengene går til gode formål, som kan være med til at samle hele Helsingør.

Enkeltpersoner, foreninger og organisationer i hele Helsingør kan søge om udlodninger på 2.500 kr. Når der er penge nok til mindst to udlodninger, åbner et vindue for ansøgning her på hjemmesiden. Næste udlodning sker i foråret 2019. Vi udsender pressemeddelelse og besked på Facebook, når der er åbent for ansøgninger.

Ordningen er opfundet af advisory boardet for at mindske bestilling af forplejning til møderne, som bare ryger i skraldespanden. Efter den blev indført i 2018, skete en markant stigning i antallet af medlemmer, som huskede at melde afbud inden for den ønskede tidsramme. Ideen om at støtte en god sag og mindske madspild nudger medlemmerne til at huske afbud.

Som medlem er du automatisk tilmeldt møderne. Bliver du forhindret i at komme, kan en kollega overtage din plads. Ellers må du melde afbud.