Skip to main content
MøderNetværk

Den økonomiske vejrudsigt er ikke så tosset endda

Tirsdag den 9. juni gennemførte vi det første fysiske netværksmøde siden corona-nedlukningen. For at sikre afstand og antal delte vi os i to klynger. Den ene hos Danske Bank. Den anden hos Spar Nord.

Dagens keynote speaker var cheføkonom Jan Størup Nielsen fra Nordea. Så man kan vel godt sige, at vi fik en ordentlig omgang bank på det møde 😉

Dagsorden var ryddet og fokuseret på den akutte økonomiske situation, corona-krisen har skabt. Gruppearbejdet handlede om, hvordan vi i hele Helsingør kommer videre herfra.

Jan Størup Nielsens præsentation fokuserede på de tegn, som faktisk peger i en positiv retning. Analysen er ret optimistisk, selvom cheføkonomen understregede at 2020 set fra et økonomisk synspunkt bliver et grimt.

Videoen her giver stemningsbilleder fra mødet OG hele Jan Størup Nielsens keynote speak, som han gav på Teams. Se den og få et kvalificeret bud på, hvorfor der er grund til tro på, at vi kommer godt ud af krisen, som ser ud til blandt andet at skabe incitament til øget lokal produktion og grøn omstilling.