Skip to main content
AgendaMøder

Hele Helsingør har talent

Af 08/07/2021august 18th, 2021Ingen kommentarer

Netværksmøde tirsdag den den 31. august 2021, kl. 7-10.

På Helsingør Musikskole og Skolen i Bymidten (dør om dør)

Parkering ved Marienlyst Alle 3 – 3000 Helsingør

Ja, Mikkel Hansen er fra Helsingør. Men nej, dette møde handler ikke om, hvordan vi opfostrer flere verdensstjerner.

Det handler om helt almindelige børn og unge, som dem du ser på billedet, der er taget ved Mini Skills nede i Værftshallerne. Hvis altså de findes. Helt almindelige børn og unge

På mødet folder vi nemlig begrebet talent ud, så det giver mening i en hverdagskontekst på din og på min arbejdsplads og i den uddannelsessektor, som skal sørge for, at vi har kvalificeret arbejdskraft på vores virksomheder.

Elite bliver som regel set i modsætning til bredde. Men når det handler om talent, behøver vi ikke at se det som et modsætningsforhold til den bredde, som vores (helt almindelige) unge mennesker i hele Helsingør repræsenterer.

Helsingør Musikskole og Skolen i Bymidten er værter for dette møde. De to skoler ligger dør om dør og har til huse i et prisbelønnet skolebyggeri fra 2020 til omkring 400 mio. kroner. Efter mødet bliver der mulighed for at få en omvisning.

Ekstra tilbud i forlængelse af netværksmødet

Du behøver nemlig ikke at være en spirende Mikkel Hansen for at have talent. På mødet bliver du præsenteret for en anderledes og mindre eksotisk forståelse af talent-begrebet. En forståelse som gør os i stand til at også at spotte talentet hos elektriker-eleven, sosu-assistenten, ungarbejderen eller andre helt almindelige …

Det er da godt nyt, ikke? I al fald hvis det er sandt. Kom og find ud af, hvad der ligger bag tankegangen.

Du hører et spændende oplæg af Jens Erik Nybo Larsen. Jens er medlem af netværket og omgiver sig med masser unge talenter. Både phd-studerende og professorer på Marinbiologisk Institut nede ved Nordhavn. Og unge fra villakvarterer såvel som sociale boligområder i hele Helsingør, når han som ungdomsformand i Helsingør IF arbejder i græshøjde med talentmassen i den brede forstand.

Jens’ oplæg kommer ikke til at stå alene. På scenen møder du også unge talenter i vidt forskellige brancher og discipliner. De skal både inspirere og rådgive os, når vi får fornøjelsen af dem som advisory board, der skal evaluere resultaterne af vores rundbordssamtaler på mødet.

Helsingør Musikskole og Skolen i Bymidten er værter for dette møde. De to skoler ligger dør om dør og har til huse i et prisbelønnet skolebyggeri fra 2020 til omkring 400 mio. kroner. Efter mødet bliver der mulighed for at få en omvisning.