Skip to main content

Skal I holde en workshop eller et anderledes møde eller vil I udvikle jeres netværk?

Vi samler er navnet på selskabet, som driver netværket Vi samler hele Helsingør. Det består af Tino Jønsson og Aslak Gottlieb. På konsulentbasis bruger vi også vores kompetencer til at hjælpe virksomheder, organisationer og andre netværk med ad hoc-opgaver der handler om, at udvikle og styrke relationer mellem mennesker.

Men det er ikke en hyldevare! To møder, konferencer, events eller workshops er ikke ens. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette form og organisering. Hvordan indretter I lokalet? Eller skal I hellere være udendørs? Hvordan understøtter I jeres proces med it? Hvordan tilrettelægger I gruppearbejdet? Hvem giver sparring til hvem? Hvordan kommunikerer I bedst jeres agenda?

Kontakt os og få en snak om mulighederne. De strækker sig lige fra et rådgivende møde til den fulde pakke, hvor vi booker jeres keynote speakers og får trykt balkort til om aftenen. Vi bilder os ind, at vi kender kunsten at aflæse deltagerne behov og gennem optimal organisering, at få form og indhold til at gå op en højere enhed.

Hvem er Aslak og Tino?

Aslak er tilflytter til Helsingør Kommune og har ‘kun’ boet i Espergærde siden 2001, hvor han med sin familie flyttede til andelsboligforeningen Rolighed og en stilling som skolelærer på Grydemoseskolen.

Som specialist i børn og unges medievaner er Aslaks netværk i både ind- og udland forankret først og fremmest i nyhedsbranchen og uddannelsessektoren. Aktiviteterne i Vi samler er hans lokale signatur, der for ham gør det muligt at engagere sig i sine allernærmeste fysiske omgivelser.

Netop begrebet engagement er omdrejningspunkt for hans karriere, som indbefatter udviklingen af Engagementskriterierne, som er den bedste metafor for hans professionelle drive og måde at tænke formidling og deling i netværk på.

Kontakt Aslak Gottlieb på aslak@visamler.dk for yderligere dialog.

Tino er født og opvokset i Helsingør. Så er det sagt. Der findes sikkert mange måder at være helsingoraner på, men den stærke veneration for hele Helsingør, har helsingoranerne til fælles.

For Tinos vedkommende har tilknytningen til byen betydet, at mange af hans forretningsaktiviteter altid har foregået her. Hans karriere er formet af byen, ligesom hans karriere har været med til at forme den.

Gennem de seneste 10 år har Tino foruden at være stærkt engageret i Helsingør, også drevet en lang række netværk og aktiviteter i stort set alle dele af landet.

Tino kan lide at røre ved verden omkring ham, så det er helt naturligt, at verden også kommer til ham i form af bestyrelsesposter og andre tillidshverv, der har været med til at forme hans personlige og professionelle netværk, som er forgrenet også ud over byens grænser.

Kontakt Tino Jønsson på tino@visamler.dk for yderligere dialog.

Tino og Aslak leder netværksmøderne i Vi samler hele Helsingør

Aslak Gottlieb, partner

Tino Jønsson, partner