Skip to main content
Netværk

Visionen for hele Helsingør: Sparring til borgmesteren

Af 14/05/2019maj 28th, 2019Ingen kommentarer

Netværksmøde tirsdag den 18. juni 2019, kl. 7-10 hos Trelleborg Sealing Solutions. Bemærk mulighed for efterfølgende rundvisning.

ADRESSE: Fabriksvej 12, 3000 Helsingør. P uden for Trelleborgs matrikel.

Tilmeld dig som gæst

Vi har inviteret borgmester Benedikte Kiær til at fortælle om kommunens vision for hele Helsingør. På mødet stiller vi spørgsmålet: Hvilke potentialer indeholder visionen for vækst og udvikling i erhvervslivet? Timingen kan ikke være bedre, for i efteråret går kommunen i gang med at formulere fremtidens erhvervspolitik.

På den måde kan vi være med til at så de frø, som skal få det lokale erhvervsliv til at blomstre. Vi har aftalt med borgmesteren, at hun bliver med os under hele mødet, for at lytte til deltagerne. I øvrigt sammen med hendes stab i Erhverv.

Og hey – visionen er endnu ikke politisk færdigbehandlet inden mødet.  Kald det bare eksklusiv forpremiere 😉

Borgmesteren tegner og fortæller om kommunens vision – og lytter til deltagerne på mødet som optakt til efterårets inddragelse af erhvervslivet, når den kommende kommunale erhvervspolitik skal udvikles.

AKTUELT: Om kort tid offentliggør kommunen sin vision for 2030. Den er vi sikkert mange, som venter spændt på. For både politikere og embedsværk har arbejdet grundigt med at høre hele Helsingør. Blandt andet med afholdelsen af det lokale folkemøde, hvor Vi samler hele Helsingør naturligvis deltog

På samme måde kommer det til at foregå med kommunens kommende erhvervspolitik. Til efteråret begynder den egentlige høringsfase med fokus på erhvervslivets ønsker og behov. Vi samler hele Helsingør får lov at være de første, som byder ind med idéer. Vi kalder det “sparring til borgmesteren” inden den egentlig proces begynder.

Trelleborg Sealing Solutions har meget venligt inviteret os til at holde mødet hos dem. “I løvens hule” kunne vi kalde det. Altså hos en af de virksomheder i hele Helsingør, som erhvervspolitikken vedrører. Det synes vi er et stærkt signal at sende. På forhånd stor tak til Trelleborg!

Vi vil gøre vores til, at selve mødet kommer til at vedrøre alle deltagerne uanset hvilken størrelse virksomhed, branche eller sektor du kommer fra. Der bliver god tid til at netværke med hinanden og vores gæster på mødet, som der allerede er mange tilmeldte af.

Morgenmaden bliver leveret af Trelleborgs kantine, der også går under prædikatet “byens bedste restaurant”. Kokkene baserer så vidt muligt deres menu på lokalt producerede råvarer. Lokalt med lokalt på.

Efter mødet er der mulighed for rundvisning på Trelleborg ved direktør Jesper Luja Thomsen. Tilmelding nødvendig i formularen nedenfor.

Agendaen ser sådan ud. Mindre ændringer i tidsplanen kan forekomme:

7:00 Morgenmad og netværk

8:00 Kick off og nyheder

8:15 Borgmesteren har ordet

8:35 Gruppearbejde

9:15 Sparring til borgmesteren

9:45 Netværk

10:00 Tak for i dag

10:05 Mulighed for rundvisning på SS Trelleborg v/direktør Jesper Luja Thomsen


TILMELDING TIL RUNDVISNING PÅ TRELLEBORG