Skip to main content
Netværk

Mød os på Folkemødet i Helsingørhallen lørdag den 23. februar

Kommunen samler hele Helsingør! Formålet er at indsamle gode idéer, råd, synspunkter – ja, at alle kan få sit besyv med, når kommunen laver en vision for 2030. Også erhvervslivet.

Derfor har Vi samler hele Helsingør naturligvis en stand. Den finder du i det område, hvor også andre stande som repræsenterer erhvervslivet er. Som netværksledere, kan du møde Tino Jønsson og Aslak Gottlieb, men også medlemmer fra den gruppe i netværket, som arbejder på at få titlen som Europæisk Kulturhovedstad til Helsingør i 2032 vil være tilstede i løbet af dagen.

Vi glæder os til at høre, hvordan du tænker at netværk og dialog på tværs af brancher og sektorer kan bidrage positivt til vision 2030. Selv er vi netop nu meget optagede af at skabe netværk for lærlinge og elever på erhvervsuddannelserne. Det og meget andet, kan vi tale om på Folkemødet.

Håber vi ses!

Vi håber meget, at rigtig mange har lyst til at komme med deres synspunkter på, hvor Helsingør Kommune skal bevæge sig hen på erhvervsområdet. Inddragelsen er helt afgørende for, at vores erhvervsfremmeindsats kommer til at bygge på jeres ønsker og behov

Borgmester Benedikte Kiær på kommunens hjemmeside.

Læs mere om erhvervslivet og Folkemødet på Helsingør Kommunes hjemmeside.