Skip to main content
MadspildsfondenNyheder

Madspildsfonden er åben for ansøgninger: Har du et projekt, som er med til at samle hele Helsingør?

Madspildsfonden er frem til 19. november 2020 igen åben for ansøgninger. I alt udloddes denne gang 6.000 kroner.

GÅ DIREKTE TIL ANSØGNINGSFORMULAREN

Det er super nemt at søge om pengene fra Madspildsfonden og få dem udbetalt. Du skal ikke skrive nogen lang ansøgning og der er intet unødvendigt bureaukrati. Kort tid efter ansøgningsfristen, får du svar på din ansøgning.

Madspildsfonden er en ordning, som fungerer ved at netværket lægger 100 kroner til side, hver gang et medlem husker at melde rettidigt afbud. På den måde kan vi planlægge vores forplejning til møderne, så vi ikke behøver at smide en masse mad ud. De penge vi sparer, udlodder vi til lokale initiativer, som er med til at skabe fællesskaber og samle borgerne.

Tidligere modtagere af penge fra Madspildsfonden. Som modtager bliver du også inviteret med til et af vores møder.

Den her ordning er genial. Det kan jeg tillade mig at sige, fordi jeg ikke selv har fundet på den. Men den er lige i netværkets ånd, som siden vi begyndte har handlet om, at samle de gode kræfter i hele Helsingør og rent faktisk gøre en forskel sammen

Sådan siger netværkets stifter, Tino Jønsson om Madspildsfonden, som nu udlodder 6.000 kroner til lokale initiativer, som er med til at skabe fællesskaber og samle borgere.