Skip to main content
Møder

Sådan samler vi hele Helsingør i 2020

Af 29/01/2020august 31st, 2020Ingen kommentarer

En ny netværks-sæson er allerede i fuld gang. Årets første møde foregik på Den Internationale Højskole, hvor 16 unge mennesker fra 9 forskellige lande hjalp os med at få fortalt de gode historier, som ligger foran næsen på os uden at vi opdager det til daglig. 

Her kan du læse om resten af årets møder, som nu er planlagt i samarbejde med advisory boardet og en række andre lokale aktører. 

Som medlem er du automatisk tilmeldt møderne, så husk at melde afbud eller give pladsen til en kollega, hvis du selv er forhindret i at komme.

OBS – denne side bliver løbende redigeret som følge af corona-ændringer.

Fremtidens kompetencer

Tirsdag den 31. marts 2020, kl. 7-10
Helsingør Musikskole

Udskudt til tirsdag den 26. januar 2021 pga. Corona-virus – se længere nede på siden …


Værftets fremtid Nyt tema: Sådan kickstarter vi økonomien efter krisen

Tirsdag den 26. maj 2020, kl. 7-10
Værftets Madmarked og HAL 16

Tirsdag den 9. juni 2020, kl. 7-10
Danske Bank og Spar Nord

OBS – to klynger på grund af afstandskrav og forsamlingsloft

Dette møde bliver helt usædvanligt. I samarbejde med hele tre forskellige banker, er det lykkedes at stable et fysisk møde med fokus på genstart af økonomien på benene.

På grund af afstandskrav og forsamlingsloft, deler vi mødet op i to klynger, men med det samme ekspertoplæg og efterfølgende diskussion om veje ud af krisen, når det handler om vækst og økonomi.

Bemærk at dette møde kræver aktiv tilmelding.


Trænerens gode råd til at sætte dit hold

Tirsdag den 25. august 2020, kl. 7-10
Helsingør Golf Club

Tirsdag den 1. september 2020, kl. 7-10
Værftets Madmarked

Keynote v/Ian Marko Fog, cheftræner i Team Sydhavsøerne. Oplæg og proces v/seniorrådgiver i Center for Ledelse, Troels Gottlieb, phd. i Personlighed og Ledelseseffektivitet.

Med inspiration fra elitehåndboldens verden, får vi i denne workshop konkrete ledelsesværktøjer til at sammensætte teams af medarbejdere, få dem til at levere og lægge strategi for rekruttering af arbejdskraft.

Ian og Troels kender hinanden fra ungdomsårene som elitespillere i VHS. Mens Ian har valgt at fortsætte sin håndboldkarriere, har Troels efter nogle år som træner indstillet den og bruger nu ballasten som ledelsesrådgiver. Blandt andet har han udgivet bogen Håndbold og ledelse med interviews af store, danske håndboldkoryfæer gennem tiden.


Hvordan gør vi det mere attraktivt at tage en erhvervsuddannelse?

Tirsdag den 6. oktober 2020, kl. 7-10
Erhvervsskolen Unord

Billedet er fra det første møde i LærlingeNetværket – et af de lokale initiativer til at gøre det mere attraktivt for unge i hele Helsingør, at tage en erhvervsuddannelse.

Dette møde skulle egentlig have handlet om bæredygtighed og have foregået hos Forsyning Helsingør. Men på grund af corona-restriktioner, er dagsorden blevet udskudt til 23/3-21.

I stedet mødes vi hos Erhvervsskolen Unord og drøfter, hvordan vi får flere unge til at tage en erhvervsuddannelse. På mødet møde skal vi finde ud af, hvad vi kan gøre for at flere unge i hele Helsingør får øjnene op for de karrieremuligheder, en erhvervsuddannelser giver.

Først og fremmest naturligvis for elevernes egen skyld. Men også for diversiteten i erhvervslivet i hele Helsingør: For at en bred vifte af brancher og sektorer skal kunne trives, har vi brug for både veluddannede hjerner og hænder.


Hvordan spotter og udvikler vi talent?

Tirsdag den 8. december 2020, kl. 7-10
Konventum, Mødestedet

Talent er en afgørende faktor for alle virksomheder eller organisationers evne til at udvikle sig og holde trit med samfundet, teknologien og markedet. Så hvordan bliver vi bedre til at udnytte det i hele Helsingør?

På dette møde sætter vi fokus på, hvordan vi spotter og udvikler talenter. Men. Vi lover at det ikke bliver på stolerækker med en kedelig PowerPoint og har reserveret det råhyggelige ”Mødestedet” på Konventum, hvor du på en sjov måde i mindre grupper finder ud af, om du bruger dine egne talenter optimalt.


Fremtidens kompetencer

Tirsdag den 26. januar 2021, kl. 7-10
Helsingør Musikskole

Dette møde vil vi gerne vente med at fastlægge andet end dato og tid for. Ligesom at vi selvfølgelig er åbne for gode forslag for resten af møderne i 2021.

Når eleverne begynder i 0. klasse på Skolen i Bymidten, begynder de et læringsforløb, som skal give dem kompetencer minimum 10 år ud i fremtiden, hvor de som bekendt afslutter den obligatoriske skolegang.

Bum. Skolen er jo ikke en krystalkugle, som man kan kigge ind i for at finde ud af, hvad lærernes opgave egentlig består i. Så hvad gør vi lige? Det handler mødet om, men der bliver også plads til at netværke og ikke mindst opleve de nye rammer på vores nye super skole.