Skip to main content
MøderNetværk

Op på ølkassen – på næste møde netværker vi igennem

Af 28/08/2019september 6th, 2019Ingen kommentarer

Tirsdag den 8. oktober kl. 7-10 mødes vi næste gang på Konventum. Ikke i det vante lokale med amfi-opstilling. Men i “Mødestedet” som er et stemningsfuldt rum med et klaver, hyggelige kringelkroge og … en ølkasse, som vi bruger til talerstol.

Temaet på dette møde er altså [trommehvirvel …] jer selv 🙂 Vi planlægger et møde, hvor vi netværker igennem. Du skal altså ikke regne med at blive bænket i den samme bordgruppe under hele mødet. Gennem sjove netværks- og sparringsøvelser holder vi energiniveauet højt og sørger for, at I kommer godt omkring hinanden i medlemskredsen.

Hvem der skal op på ølkassen og hvad de fortæller os fra den position, er vi ved at finde ud af. Som medlem får du en mail med tilbud om at være en af dem, som stiller sig op med det formål at få efterfølgende sparring i mindre grupper.

Om man må tage gæster med til dette møde? Ja, som medlem må man altid tage en gæst med uden beregning. Om dette møde egner sig til at tage gæster med? Ja, i høj grad! Vi synes naturligvis selv, at alle vores møder er egnede, men netop den flade struktur på dette møde skulle gerne gøre det nemt at danne nye relationer. Og det er vel ofte derfor, man vælger at invitere en gæst med til mødet 🙂

Hov. Læser du med, selvom du ikke er medlem? Kunne du tænke dig at deltage i mødet. Meld dig til som gæst her …